lørdag 3. januar 2009

Green goddes


Her er Green Goddess. Vanskelig å få gode bilder av disse i dårlig lys.
I dag er det kaldt -9,2 er lite her. Det er sånn innlandsvinter der det er stille, sneen knirker og man kjenner ikke kulda de 5 første sekundene. For så vidt en fin dag men også helt greit å være inne. Det er nok absolutt på tide å få inn de siste hippene, de har ikke hatt frost hittil, men gidder ikke bruke strøm på oppvarming ennå.
Har begynt å rydde vekk jula, deilig.. for når jula er ute står våren for tur. I dag har jeg gått gjennom frøbeholdningen og oppdatert lista (med bilder) over det jeg har. Her var flere pakker innkjøpt i fjor som ikke var åpnet. Tror nok ikke jeg trenger noe mer men skal kikke litt innom noen frøfirmaer før jeg setter sluttstrek. Pleier å skrive ut lista på papir og notere på den etter hvert som jeg sår. Ikke det at det er den helt store produksjonen, plassen gjør at det må prioriteres. Har begynt å fundere litt på å få lagd en kaldbenk til å ha staudene i, men spørs hva jeg rekker denne sesongen.

4 kommentarer:

MYHRA sa...

Deilig med snø, sier jeg for vi har ikke flisa med snø,bare kaldt. Godt å ha planene klare for våren. Jeg er heller ikke sikker hva jeg rekker i år heller. Men en ting vet jeg og det er at jeg skal kose meg masse i drivhuset. Lykke til med frøene.

Harryford sa...

Enig med deg! Det meste av julen går ut til mandagen!!!

Ellers benytter jeg sjansen til å ønske deg et riktig Godt Nytt År! - Joda jeg stikker innom bloggen din jeg og! ;-)

Vi satser vel på et spennende hageår i 2009! Ser du er i gang med frøa alt! Nå må jeg komme meg opp av stolen og ned i såjorda!

Unknown sa...

Sånn vinter er bedre enn mørk og slapsete vinter her...

Bønna sa...

Ja det været, ser på yr at de melder +4 og regn på mandag så 2-3 dager med vinter før det blir skikkelig mildvær og vind igjen til helga. Så har man da i hvert fall noe å snakke om.

Vet ikke hvor mye igang jeg er ennå. Det er dette jeg er flinkest til; å fabulere over alt jeg kan/skal gjøre. Det eneste konkrete så langt er å ha kikket i frøboksen.