søndag 28. desember 2008

Vår..

Bildet er fra en herlig topptur på julaften. Etter det har mildværet kommet og det meste av sneen er forsvunnet.

Nå er det riktig svalt og behagelig ute.

Tusen takk for mange hyggelige hilsner i forrige innlegg, kjempehyggelig. Nå begynner de familiære sammenkomstene å roe ned noe. Så lang har det vært noe hver dag fra lillejulaften. Er vel kun et par som gjenstår dette året. Hyggelig nok, men det skal bli litt godt med en "hverdag" innimellom i morgen.

Slenger med et bilde av neste hipp som er på tur ut. Har ikke noe navn på den, men det er vel en av de "røde" fra i fjor. Mente denne var helt rød i fjor, men jeg kan jo huske feil.

Her er flere som står i knopp og noen har jeg fortsatt ikke tatt inn i varmen ennå. Haster ikke på noen måte. Så mørkt som det er ute nå blir det ikke mye dagslys på dem slik at de blir lett for lange inne.

"Våren" ute har også gjort at jeg har tenkt tanken på å kikke på frø. Har også vært og kikket litt i bedene. Ikke så mye å se ut over noen evviggrønne og noen fioler som ennå ikke har tatt kvelden !! Dette er noen som har spirt av seg selv i høst og ikke kommet i blomst ennå. Det er vel tvilsomt om de overlever vinteren når den engang kommer.

1 kommentar:

Randines hageblogg sa...

Dere har fått vår og vi har fått vinter (uten snø).

Hippen din ligner min "Ferrari", flott rødfarge.

Ha en fortsatt fin romjul!