mandag 1. desember 2008

Ser nesten ut som om vinteren er kommet


Etter at de siste løkene ble plantet ut ble det faktisk vinter ganske raskt. Det er litt mot normalt at den første sneen som kommer faktisk blir liggende. Vanligvis holder temperaturen seg stabilt like over 0 på denne tiden av året slik at sneen tiner. Nå ser det ut til at det har stabilisert seg rett under 0 så nå er det riktig fin vinterstemning ute.

Fant et gammelt iskaldt romjulsbilde fra en skitur i 2005.

I heimen er det også mot normalt. Jeg har funnet adventsstaken, den har sikkert ikke vært i bruk de siste 5-6 årene. Så har jeg strøket og hengt opp noen vintergardiner jeg fant på loftet !!

3 kommentarer:

Harryford sa...

Heldig er du som har "stabilt vintervær"!
Her på sørlandet har det vært pluss og minusgrader annenhver dag i minst en måned!!! Nokså fustrerende - men vanlig!!!

- og så blir det vel en "nå har vi vaska golvet og vi har børi ved - jul" hos deg i år! Det er vel koselig! ;-)

Miamaria sa...

Det er samme her, helt mot normalt. På jobb her snakker vi om det kanskje betyr at denne blir liggende, at dette blir en skikkelig snøvinter. Den som lever får se.

Bønna sa...

Det blir nok jul i år også, ingen tvil om det. Juleribba er allerede i hus og gaveplanleggingen er i full gang, men ellers planlegger jeg å ta det veldig med ro.

Føler meg ikke helt trygg på hvor stabil vinteren er ennå, temperaturen ligger akkurat nå og lurer omkring 0. Et par dager med "sørvesten" så tror jeg vi er tilbake til normalen.