onsdag 6. januar 2010

Kuldebølge

Ja det er nå man er glad man ikke bor på innlandet, for noen temperaturer det er rundt omkring ! Her har det vel vært nede i -12 som jo egentlig er kaldt nok. Sitter og studerer været på yr og de lokker faktisk med plussgrader fra fredag og fremover. Det er vel noe uvær som passerer, for vinden skal gå fra stiv kuling til stille (!, et noe ukjent symbol) i løpet av noen timer, så skal det også bli både regn og sne. Interessant.

Ellers har frøboksen vært innom, og det var jo en hyggelig visitt. Fant mye interessant, og det måtte hard prioritering til for å ikke ta mer enn det er realistisk å få sådd. I år har jeg ikke mulighet til å begynne å så før i februar, men det er sikkert tidlig nok.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmmm... jeg håper du sender det mildværet sørover når du er ferdig med det.

Bønna sa...

Ja det ser nå i hvertfall lovende ut nå er temperaturen er økt til -4. Tror ikke jeg sender mildvær fra meg med det første...

Margrethe sa...

Her på vestlandet er det helt uvanlig med så lave temperaturer som vi nå har. Men jeg synest faktisk at 10 - 12 minusgrader og masse snø er varmere enn minus 2 og regn. Så for meg kan gjerne dette været vare en stund. Lyst og fint blir det jo rundt oss også. Og våren? Den kommer når den kommer, eller når frøene er sådd i potter og kjøkkenet ser ut som en sandkasse.