søndag 22. februar 2009

Ennå er det vinter

Det blir lite med fotografering på denne tiden av året, så jeg legger heller inn et lite minne om sommeren som var. Stort sett er dette selvsådde planter og noen stiklinger, en hyggelig sitteplass..

Fortsatt er det jo lavsesong, men litt småtteri skjer da; sendte en liten bestilling av frø til T&M tirsdag, prikler litt og sår litt. Ikke mye, men litt. Alle tomatfrøene har spirt og ble priklet i dag. Var innom Plantasjen på lørdag og som vanlig var det lite som fristet. Etter å ha kikket på utenlandske frø synes jeg 40-50 kr pr pakke for helt ordinære frø er dyrt. Kjøpte likevel noen av plantasjens billigfrø for kr. 13 pr pakke: Rød Tagetes og revebjelle (Digitalis). Fikk gavekort der til jul men det blir nok liggende en stund til. Regner med at jeg kjøper jord eller potter til våren.

Siden forrige innlegg har det kommet litt snø, men det er ikke mye ca 10 cm kanskje. Det var en kort kuldeperiode men nå ligger det og svinger omkring 0 igjen. I morgen skal jeg en kort tur med hurtigruta, kunne kanskje ønsket et bedre varsel enn sterk kuling..

4 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Jeg liker heller ikke å ta bilder av vinterhagen, trasige farger synes jeg.
Men du har rett, det er ennå vinter!

Anonym sa...

Hei. Hvordan går det i kaldbenken?
Inspirert av innlegget ditt går jeg i gang med et kopiprosjekt.
Dersom dette funker er det utrolig tids og plassbesparende. (spesielt fordi jeg hater å herde planter...)

Anne på Moseplassen sa...

det er helt merkelig hvor mye plantasjen kan ta for frø! Blir like irritert hver gang jeg er innom...
Nydelig sitteplass da :)

Bønna sa...

Ikke så godt å si hvordan det går med kaldbenken. Men etter det jeg kan se er den i hvert fall hel ennå.
For tiden ligger den stort sett dekket med et lag av sne, men ikke helt. Det er ikke så veldig mye sne og temperaturene svinger litt omkring 0 men i hovedssak er det vel såpass kaldt at det ikke er noe som spirer.

Regner med at jeg kommer tilbake med et innlegg i bloggen når det begynner å "skje" noe. Både mars og april er i praksis å anse som vintermåneder her selv om det ikke har vært så mye vinter hittil i år.