onsdag 23. februar 2011

En verden full av idioter

Måtte bare plukke frem et gammelt sommerbilde for å minne meg selv om at det faktisk har vært sommer. Akkurat nå ser det ganske trøstesløst ut. Surt, kaldt, glatt mørkt og mye sne. Ikke skjer det så mye i såpottene heller.

Som om ikke det er nok plager jeg meg selv med å følge med på en del kommentarspalter i avisa og andre steder om et par saker jeg engasjerer meg i. Det er da man bare må konstatere at verden er full av idioter, og ikke minst de gjør så utrolig mye av seg. Det er så lavpannet og hjernedødt at jeg blir helt matt, ikke minst er det utrolig hva mennesker kan så seg til å si om andre når de kan være anonyme.

5 kommentarer:

Villrose sa...

Hjelper nok ikke å irritere seg over duster. De er dessverre i flertall i verden (et demokratisk problem).

Mye bedre: "Rop på sommer'n så kommer'n"

Opptimistisk hilsen...

Anonym sa...

Kjenner følelsen av at man er omgitt av tullinger. Det verste er at ved nærmere inspeksjon så har man ofte rett.

Da er det godt man har noen umælende, grønne trofaste (iallfall til kålormene kommer på banen). Snart er det vår og da stiger både temperatur og tålmodighet.

Bønna sa...

Uff ja, den vanlige idiotien er jeg vel kjent med, men nå har den nådd nye høyder. Nå er det i hvert fall mildvær på tur, håper det varer.

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Nettdebatter på Dagbladet, VG og lignende engasjerer jeg meg ikke i, og ikke leser jeg dem særlig nøye heller, det fører bare til at jeg blir irritert, oppgitt og noen ganger direkte skremt. Dette er tullingenes høyborg... Man skal velge sine ergrelser, har jeg hørt, og det er jeg blitt ganske flink til. Ha ei fin helg! :)

Bønna sa...

Takker for omtanken. Det skinner nok igjennom at jeg er en smule irritert ja (nordlending som forsøker å moderere seg). Jeg mener, når det gjentatte ganger åpnes opp for sjikane av navngitte personer så er et par grenser passert.