fredag 30. april 2010

Sen vår

Det er kanskje vår på kalenderen, men vinteren ser ikke ut til å ville gi seg med det første. På nordsiden av huset ligger det faktisk litt sne. I fjor hadde jeg tulipaner, narcisser og anemoner i rødt hvitt og blått her til 17 mai. Tviler på at det blir i år.

Det eneste jeg har i blomst er faktisk sneklokkene.

Snart kommer det vel noe her også. I dag har jeg fått gjødslet bedene med helgjødsel (?), lukter ikke noe særlig, men gjør vel godt for plantene.

I garasjen står minidrivhuset og putrer og går. Har ikke sådd så mye som i fjor, men det blir sikkert nok likevel.Stauder er ikke min greie, men disse har jeg fått spiring på. Løvetann ! De bør helst bli rosa.2 kommentarer:

Mia sa...

Ursäkta en lite dum fråga, men har du sått rosa maskrosor, finns det? Nej, nu gör jag säkert bort mig.. Men, så perenner är inte lätt, har några fiaskolådor här hemma. Jag tycker det ser ut som om du har gröna spiror så jag tror du har fått det till :)

Bønna sa...

Jo det stemmer jeg har sådd rosa løvetann ! Den heter Taraxacum pseudoroseum og skal i hvert fall bli litt rosa. Jeg er spent, men tror det vel ikke riktig før jeg ser det.