søndag 19. april 2009

Det er nå det gjelder å være tålmodig

Det skal liksom være vår, men nå er det kaldt. Temperaturen ligger akkurat over 0 slik at det som kommer ned kommer som sne. Bildene er fra i går med et par timers mellomrom. Bildekvaliteten begynner å bli dårlig etter som kameraet har fått seg en tur i golvet og må nok skiftes ut.

Årets første selvsådde er kommet i blomst så det må jo feiers med nytt bilde i overskriften på bloggen. :). De skal jo tåle en del, men med det været som er nå frister det ikke å plante ut noe ennå.

De plantene som har vært på overvintring "ute på gårdene" i vinter kom hjem i dag. Pelargoniaene og georginene ser greie ut. Er litt usikker på hvordan Fuchsiaene har det. I år har de fått absolutt null oppfølging. I vinter har stått i en mørk kjeller uten verken vått eller tørt, så da er det vel ikke annet å vente. De får stå i garasjen inntil videre, satser på at det holder seg sånn noenlunde frostfritt der nå fremover.

Den Fuchsiaen som ble kjøpt som stikling på Plantasjen i vår hadde selvfølgelig fått lus.., men jeg tror nå jeg har fått det under kontroll. Har tatt et par stiklinger av denne samt noen av de pelargoniaene som har kommet hjem, så nå er det ganske overfylt på kjøkkenet (som vanlig på denne tiden av året)

2 kommentarer:

Harryford sa...

Ja det gjelder å trekke pusten dypt - med slikt vær! Men det kan da ikke være mange timer til sommer nå! :-)

Fuchsiane er noen tøffinger - litt vann nå så er de i gang igjen! Men obs på "overvintra" lus der og!!!

Bønna sa...

Det er rene 17.mai været for tida (alltid vårens kaldeste dag).