søndag 15. mars 2009

Våryr

I dag har det vært et kjempefint vær. Det har virkelig vært varmt godt over 10 grader. Det merkes på snesmeltinga, har sett forskjell fra time til time. Ennå ligger noe sne i hagen, men som bildet viser ser det ut til å skje ting i bedene.

Fredag kom det et hyggelig brev fra T&M med 10 pakker frø til den nette sum av 138 NOK, det er noe annet enn man finner i butikkene heromkring. Ikke det at jeg egentlig trengte noe men der var jo flere bra tilbud. Jeg har allerede gjort 2 mislykkede forsøk på å så Rudbeckiafrøene som jeg kjøpte på Plantasjen i dyre dommer. Ser på siste salgsdato at det trolig er fjorårsfrø og føler meg egentlig litt lurt. Nå skal jeg heller teste ut T&M's "Cherry Brandy".

Mens de som trekker etter snøen har gjort det har jeg heller vært hjemme og fått: vasket alle tomme potter, vasket og klargjort minidrivhuset i garasjen, priklet småplanter av staudefrø sådd i fjor, priklet litt av årets sådd, flyttet ut de med litt størrelse til minidrivhuset i garasjen, ryddet i garasjen, plantet om noen stiklinger, sortert og ordnet frø, solt meg i solveggen, og flyttet unna en del sne slik at verandaen og oppkjørselen nå er bare, trent, laget flere merkelapper av plast og sjekket kaldbenken (der har det ikke skjedd noe heldigvis).

Ser på yr at dette har vært en snill vinter, det kaldeste var 7.feburar med -11,3, men ellers har det vært mye mildvær. Denne vinteren har jeg faktisk ikke satt bort sykkelen.

Nå er jeg ganske skutt, skal bare så litt....

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Jeg har sådd to Rudbeckia i år, bare én har spirt. Nå var begge kule så jeg har én kul da, men den andre var også kuuul. Er det noe med dem tro, at frøene fort blir dårlige eller noe?

Bønna sa...

Trodde jeg hadde lagt inn en kommentar men den forsvant visst ??

Jeg kjenner ikke Rudbeckia i og med at det er første gang jeg sår dem. Men om vi er flere som har problemer så er det jo et dårlig tegn.

Anonym sa...

Så flott å se at våren vender sitt blide åsyn til dere. Kos deg og ha en riktig god uke.

Rekkehuset sa...

Ser jammen ut til at du har mer vår enn meg, selv om jeg bor lenger sør... Koselig med vårtegn uansett! Takk for hyggelig kommentar hos meg:-) Hjertelig hilsen Hanne.