onsdag 12. oktober 2011

Oppdatering














Da har man i vanvare rotet seg bort i den nye iphone-oppdateringen og kvelden synes å gå foran datamaskinen. 4 timer gjenstår fortsatt og det har det stort sett gjort hele tiden.

Så mens man likevel sitter her går det jo an å oppdatere bloggen.

Sommeren har egentlig vært ganske fin. I år fikk vi for første gang eple på epletreet, det er vel 2 år gammelt nå. Riktignok bare et, men det er jo en start og det var faktisk ganske godt.















Så ble det også blomstring for første gang på solhatten som jeg har sådd selv. Ble vel bedre blomster enn dette, men mangler bilde.














Ellers har det gått mye i egensådde ettårige i krukker. Disse søte Dahliaene har jeg riktignok kjøpt.














Ja så var det blodbeger. En plante jeg kun kjenner via omtale. Jeg fikk tak i noen frø og sådde i januar. Kun en klarte jeg å berge og det ble en fin plante.

Fortsatt står pelargoniene ute, de er faktisk ganske fine og jeg skyver foran meg tanken på mulig nattefrost. Har kjøpt inn litt tulipanløk men venter med å plante dem ut før første runde med frost har vært her. Det som fortsatt er i blomst skal få stå så lenge de kan.

1 kommentar:

Unknown sa...

Her var det jo mye lekkert ,blodbeger har jeg ikke prøvd men den ser ut til å være en fasinerende plante,,neste vår kansje,,

Ha en fin høstdag , Marit.

(stilig navn du har på bloggen din)