torsdag 22. januar 2009

Trendy jeg ??Leser i Hagen for alle at en av årets trender er å være fornøyd ! Ikke stresse med det man ikke rekker eller prøve å få det perfekt. Det er jeg flink til, i hvert fall når det gjelder i hagen.

Har funnet frem et gammelt sneklokkebilde fra 2007, mest for å få litt stemning her i bloggen. Egentlig er det ren løgn. Her er ikke noe som spirer og heller ikke noe sne. Vi er altså kommet til slutten av januar og enda er det ikke stabil vinter. I dag har det vært mildvær og regn ! Fortsatt er sykkelen fremkomstmiddelet. Merker at dagene blir lengre og lysere, men fortsatt gjenstår februar. Da er det alltid vinter, det eneste positive man kan si om den er at den er fort overstått.

Har såvidt begynt å så litt fioler. Hadde jo vært morro å kunne ha dem klare tidlig i sesongen. Har ikke helt fått taket på hvordan jeg skal drive dem frem, de selvsår seg de merkeligste steder, men protesterer når jeg prøver å kontrollere vekstvilkårene. Synes spireprosenten har vært lav de siste årene, men kanskje er det bare jeg som er gjerrig med frø.

Her dukket det opp nystekte vafler :)

3 kommentarer:

Harryford sa...

Mmmmm - vafler - kjenner lukta!
Det ble et oppsving på vaffelstekinga her i huset når vi for noen år siden fikk vaffeljern med termostat og "nedoverbøyd bunn”!!! Så lett å bruke at selv "småguttene" gjør det!!!

Trendy – sikkert, og i tråd med nåtiden! Selv blir jeg trendy hver gang en gammel mote kommer på nytt, da har jeg sakene klare!!!

Fioler - en stund siden, synes å huske at de spirte ujamnt!!!

Anne på Moseplassen sa...

det er skikkelig snø her nå, håper det holder! Og jeg er visst ybertrendy, for jeg er i grunnen ganske tilfreds med det som er rundt meg, det er jo langt mer produktivt enn å hele tiden være missfornøyd og prøve å strekke seg ut av ledd for å få mer og større og bedre ;)

Da har jeg fått lagt deg til på hageblogger-listen :)

Bønna sa...

Hyggelig med kommentarer :)